ÜNDER | 8. Geleneksel ÜNDER Akademisyen Iftarı

8. Geleneksel ÜNDER Akademisyen Iftarı

Üniversite Öğretim Üyeleri ÜNDER Iftarında buluştu. Karadeniz Vakfı ve Karadeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi (KASAM) Başkanı Sayın Yusuf Cevahir Bey’in ev sahipliğinde; Karadeniz Vakfı, KASAM ve ÜNDER derneğinin ortaklaşa düzenlediği 8. Geleneksel ÜNDER Akademisyen Iftarı 8 Mayıs 2019, Çarşamba günü çok sayıda akademisyen Hocamızın katılımı ile gerçekleşti.

Karadeniz Vakfı Başkanı Sayın Yusuf Cevahir Bey ilk olarak Hoşgeldiniz konuşmasını yaptıktan sonra vakıf ve merkezin faaliyetlerinden kısaca bahsetti ve yapılabilecek işbirliğinin önemine değindi. Daha sonra ise teşekkür konuşmasını yapmak üzere ÜNDER Başkanı Sayın Muhammet Kurulay kürsüye davet edildi.

Sayın Muhammet Kurulay konuşmasında özetle; Iftar davetine iştirak eden tüm hocalarımıza teşekkür ettiğini, böylesi güzel bir etkinlikte akademisyen hocalarımız ile bir araya gelmekten son derece memnuniyet duyduğunu, dernek olarak hem akademisyen hocalarımızı bir araya getirerek genç arkadaşlarımızın tecrübeli Hocalarımızın deneyimlerinden istifade etmesini hem de farklı sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini geliştirmek ve fikir teatisinde bulunmaya önem verdiklerine değindi ve bu işbirlirliklerinin önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini belirtti. Davete katılım sağlayan diğer hocalarımızdan da bazılarının fikirlerini beyan etmelerinden sonra program sona erdi.